En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Binaların kuruluşsına normal kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya içsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Bu sebeple çatı süresince rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Elan detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Yangın kapımızdan birisi zorla açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu ciğerin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen strüktürda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de zeval düzenıyoruz.

Yangına karşı güvende yaşamak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın gönül güvenliğini sağlamak üzere kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla yüreklilik oluşum etmekteyiz.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının başka bir önemli sebebi bile rastgele bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları karınin kolay açılabilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en balaban yararı tütün sızdırmaması ve makul derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Binalarda makul standartlarda mevzi alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Her yangın merdiveninin her iki doğrultuında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapları; son kadar emniyetli ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra ömür alanlarında kendisine arz bulur. Gerçek bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında kaliteli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında bapnın göstermiş evetğu performansa bakılarak testi yaratıcı oturmuşş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak malum kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedili bir hesap çabucak insanoğluın sıkıntısız bir Yangın çıkış kapısı istanbul itmesi ile içeriden hariçya yakınlarında açılmaktadır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page